Berita Utama

NUMPAK DOKAR MING SROWOT SEKALIAN NOSTALGIA

Dilihat : 7029 Kali, Updated: 27 09 2014 07:32:05
NUMPAK DOKAR MING SROWOT SEKALIAN NOSTALGIA

Numpak motor wis biasa, numpak mobil wis biasa, numpak dokar tembe luar biasa...rasane beda. Pancen siki dokar wis langka ora saben dalan ana. Tapi nek rep ming Desa Srowot bisa bae numpak dokar, mulai bae kang Pasar Banyumas nang kana tempat mangkale tukang dokar sing tujuane ming Srowot.

Kelewihane nek numpak dokar jelas lewih santai, bisa lewih menikmati pemandangan sing diliwati. Metu kang komplek pasar langsung ndeleng Jembatan Kali Serayu, nek siki akeh prau wong mancing nang sekatan jembatan Kali Serayu. Diterusna mulai mlebu dalan desa tambah akeh pemandangane ya esih ana Kali Serayu, tanduran nang kebon karo sawah utawa pemandangan wong agi kerja liane.

Mulane nek urung tau utawa pengin nostalgia ya numpak dokar bae, lewih santai pikirane lewih seger. Moga-moga senajan siki wis akeh mobil lan motor mbesuk tetep esih ana dokar, sebab seliane kanggo transportasi ya kena go rekreasi.

Komentar